نتایج مطالعات و بررسی متدولوژیهای مختلف و همچنین تجربیات متخصصین شرکت اینفوامن در استفاده از ابزارهای مختلف حاکی از آن بود که؛ هیچ یک از متدولوژیهای موجود به درستی پاسخگوی نیاز سازمانها و شرکتهای ایرانی از منظر تناسب با اندازه و فرهنگ سازمانهای ایرانی، پشتیبانی از زبان فارسی و همچنین شمول قوانین و مقررات در این زمینه نبوده و عموماً نیازمند استفاده از نیروهای متخصص و صرف مدت زمان زیادی برای متناسبسازی متدولوژی در این زمینه است. به همین دلیل عموماً متولیان سیستم به این فرآیند توجه لازم را اختصاص نداده و در نهایت در اغلب اوقات ارزیابی و مدیریت مخاطرات به فرآیندی غیرکارا، چالش زا و وقتگیر تبدیل میشود.
از اینرو شرکت اینفوامن بر آن شد تا با تکیه بر تجارب کسبشده در زمینه حاکمیت امنیت اطلاعات سازمانی و استقرار سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، اقدام به طراحی متدولوژی حاکمیت امنیت اطلاعات سازمانی اینفورا(INFORA) و به تبع آن طراحی ابزار حاکمیت امنیت اطلاعات سازمانی نماید.
این پروژه از سال 1391 و با تیمی بالغ بر 10 نفر از متخصصین سیستم مدیریت امنیت اطلاعات، سیستم مدیریت خدمات فناوری اطلاعات (ITSM)، امنیت شبکه، ارزیابی امنیتی و آزمون نفوذ، تحلیل، طراحی و توسعه سیستمهای اطلاعاتی شروع به کار نمود و در آذرماه ۱۳۹۲در مراسمی با حضور جمعی از متخصصان حوزه امنیت اطلاعات از این ابزار حاکمیت امنیت اطلاعات رونمایی شد در این مراسم ابتدا به شرح و ویژگیهای خاص ابزار اینفورا پرداخته شد و در ادامه به سوالات و ابهاماتی که ممکن است در رابطه با این ابزار ایجاد شود پاسخ داده شد.
ابزار اینفورا، ابزار حاکمیت امنیت اطلاعات سازمانی است که علاوه بر پشتیبانی از متدولوژی ارزیابی و مدیریت مخاطرات، ویژگیهای خاص دیگری نیز دارد. با توجه به تجربیات تیم توسعهدهنده سعی شده است ابزار طراحیشده تا حد ممکن کاربرپسند بوده و کاربری آسانی داشته باشد تا کلیه سازمانها به راحتی بتوانند از امکانات آن بهره ببرند. ابزار اینفورا به عنوان یک پلتفرم مدیریت دادهها و همچنین حاکمیت دادهها شناخته میشود. امید است سازمانها و شرکتها با بهرهگیری از این ابزار بتوانند دادههای خود را به طور مؤثر مدیریت کرده و از آنها بهرهبرداری کنند.
بانک ملت به عنوان یکی از پیشروترین بانکهای ایران، همواره در تلاش است تا با بهرهگیری از فناوریهای نوین، خدمات بانکی خود …